Solid, ansvarsbevidst og sammentømret

BKH SYD er et solidt entreprenørfirma, der er anderkendt for at udføre fagligt korrekt kvalitetsarbejde til aftalt tid og pris. Vi er en organisation, hvor afstanden mellem kunde, projektleder og medarbejder på pladsen er kort. Det giver stor fleksibilitet med minimal risiko for fejl gennem arbejdsprocessen. Det giver i sidste ende tilfredse kunder.

Vores medarbejdere kommer gerne med forslag og løsninger, så opgaverne løses på den optimale måde. Medarbejdernes deltagelse gør også arbejdsmiljøet og arbejdssikkerheden langt bedre.

BKH SYD har hjemme i Nr. Alslev og vores geografiske arbejdsområde er primært Sydsjælland og Lolland Falster. Da vi er en del af BKH Gruppen, som også omfatter Brødrene. K. HansenBKH Maskiner og Pahn Beton, rækker vi endnu længere, da vi dermed kan trække på en af Sjællands største maskinparker og et beredskab af kompetente kolleger.

 Det gør os i stand til at hjælpe vores kunder, hvis de møder store uventede udfordringer og at kunne tilbyde en større pallette af ydelser, bl.a. indenfor betonarbejde. 

Vi har kort arbejdsgang mellem kunden, projektlederen og
medarbejderne på pladsen.
Det sikrer høj fleksibilitet og forhindrer fejl.